Opis forum
A więc jak w temacie.
2 dni temu starałem sie organizowac akcję na gracza, ale to nie odniosło większego skutku - ponieważ większość z Was nie miała jeszcze ofa.
Z tego co mi podajecie na PW, widzę, że czas który Wam dałem na odbudowę armii coś tam jednak dał. Więc proponuję DZIENNY SYSTEM WALKI. Mianowicie.
Na czym on będzie polegał?
Nasza grupa będzie musiała posiadać 4 szlachciców( nie jest to trudne, jest Nas odpowiednio duża ilość. Codziennie będzie obierany nowy cel. Podam konkretny przykład.
Dzisiejszego dnia organizujemy akcję na gracza xyz 2 graczy puszcza OFA w celu wyczyszczenia, następnie uzgadniamy graczy, którzy mają grubasów i puszczaja ich na odpowiednio ustaloną godzinę. Po takiej dziennej akcji każdy ma już czas dla siebie, na odbudowę ofa, bądz zajęcie się swoimi sprawami.
Myślę, że taki system usprawniłby naszą grupę. Dzięki temu codzinnie 1 wioska rywali byłaby u Nas. Bo jak narazie siedzicie cichutko jak myszy pod miotłą. Czekam na opinie na temat akcji. Ewentualnie jeśli ktoś ma jakieś sugestie, poprawki proszę pisać. Jeśli wszystko byłoby ok, to system rusza dnia 17.11.2011r.
Ja bym raczej proponował [coord]662|418[/coord]
i teraz. np 2 osoby deklarują się do czyszczenia np.
ATAKI CZYSZCZĄCE(przedział czasowy 12:00-15:00):
-[player]Yeebaka[/player] (1500topa 800LK 70 taranów)
- 2 gracz (wojsko)
ATAKI PRZEJMUJĄCE [i](przedział czasowy 15:01-20:00):
- gracz 1 ( wojsko + gruby lub 2)
- gracz 2 (wojsko + gruby lub 2)
- ewentualnie gracz 3 (wojsko + gruby)
Tym sposobem współpracujemy i przejmujemy wioski. Do tego stworzę temat z odpowiednią datą. Np. PRZEJĘCIE - (nick gracza) i data np.17.11.2011.
I po przejęciu gracza będziemy ustalać, jaki gracz będzie do przejęcia jutro.
Ewentualnie w razie niepowodzenia będziemy analizować co poszło nie tak i dlaczego ( mam cichą nadzieję, że tak nie będzie.) I to chyba tyle.
Czekam na propozycje wiosek do przejęcia, bo czas nas już powoli goni
Nowy użytkownik
Cześć Sprawdzam łączność
Nowy użytkownik
Jak już wcześniej wspominałem mogę obstawić wioskę którą przejmiecie aby nie wpadła z powrotem w ręce wroga.
P.S 19.11 może nawet 18.11 będę miał szlachcica więc w następnych tego typu akcjach również mogę obniżać poparcie.
Nowy użytkownik
Kuźnia (poziom 20) 12:32:33 dnia 18.11. o 01:40:39 przerwij
Jednak 18 będzie szlachcic Może Marcin511? [662|418]
Nowy użytkownik
Nie mam grubego mogę zaoferować fejki... przynajmniej narazie
może tego gaameera 646|421 byśmy skasowali?
Ostatnio edytowany przez Grzena1977 (2011-11-16 19:01:48)
I tak potrzebujemy min 2 osoby ze szlachtą.
Czyli szlachcica będą mieli:
elkulczyko
Ziomalek69
POKUTNIKK
(przypominam, że ataki szlachcica wysyłacie z całym ofem!!!)
Fejować będą:
Atakujący + reszta grupy
Czyścic:
Yeebaka
Zgadzacie się aby 1 celem była wioska:
wojtek xDx 689|443 ??
Nowy użytkownik
Szlachcica będę miał ale 18. Akcja jest 17. Chyba, że przekładamy o 1 dzień. Z ofa pozostało mi jedynie 280lk i 166 top. Reszta to deff.
Nowy użytkownik
wiec tak mam grubaska i jazda moze wyskrobie trzech ale to tylko moze.
Nowy użytkownik
witam wszystkich i sorki ze wczoraj byłem nieobecny a wiec kiedy akcja i na kogo szlchty nie mam ale ofa jakby co moge posłać